Választás lesz!

Hamarosan választásra készülődnek a népek. Mit hamarosan, a kampány elkezdődött, és ezzel a különböző pártok képviselői feljogosítva érzik magukat arra, hogy:

  • papírspammel szórják tele a postaládámat,
  • plakátokról nézzenek le rám hülyén,
  • ostobaságokat mondjanak a médiában, és
  • betolakodjanak a privát szférámba.

Ez utóbbiak sorát egy csinos jelölthölgy (hölgyjelölt?) kezdte, aki követni kezdett a Twitteren. Biztos vagyok benne, hogy nem ottani százegynéhány csiripem keltette fel érdeklődését, és csöpögtetett olthatatlan vágyat a szívébe, hogy minden megnyilvánulásomat nyomon kövesse.

Inkább az önérdek, a hatalom utáni vágy vezette rá, a remény, hogy viszontkövetem, és így én szerzek tudomást kommunikációs stábja által gondosan megírt minden álgondolatáról.

Mi lesz a következő? Ismerősnek jelöl a Facebookon, vagy az iwiwen? És csalódott lesz, ha elutasítom, csak mert sosem találkoztunk?

Lehet, kissé túlzásnak tűnik privát szférának nevezni egy közösségi teret, de számomra az előbb felsoroltak egyike sem a direkt politika helye. Úgy gondolom, ezeken a terepeken feltűnhet a politika, a politikusok, de vannak határok. Az említett hölgy az én értékrendem szerinti határokat túllépte.

Share

One thought on “Választás lesz!

  1. Pingback: http://bit.ly/valasztaslesz | htmlinfo