Monostory.hu

KTE fotópályázat

Bejegyezve: | 2019. 01. 23. | Comments Off on KTE fotópályázat

A Közlekedéstudományi Egyesület fotópályázatot hirdet a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére. A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok megfelelő minőségű és mennyiségű képanyaggal való ellátása. A pályázat során olyan fényképeket várnak a szervezők, amelyek a közlekedéshez, a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak.

2019-ben négy évszakra vonatkozó pályázat kerül kiírásra, amely pályázatok minden tekintetben egy-egy külön pályázatnak is minősülnek.

Beküldési határidők:

  • 2019. március 31.
  • 2019. június 20.
  • 2019. augusztus 20.
  • 2019. szeptember 30.

A “Közutak és vasutak”, a “Műtárgyak”, a “Közlekedési pillanatok”, és a “Mobil telefonnal készített” kategóriában lehet pályázni, melyekre digitális fényképezőgéppel készített képeket lehet beküldeni, illetve további egy kategóriában csak a mobil telefonnal készített felvételek küldhetők be. Mindazok az elbírálás során külön-külön értékelésen vesznek részt, így ezt a beadandó képek elnevezésénél is meg kell különböztetni.

A pályázat további részletei (PDF)
Pályázati adatlap (DOC)

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin