EURES fail

Nem csak az e-demokrácia hasonlít egy döglött kutyára. A mai e-postával érkezett a mail:

Fontos üzenet az EURES-portál valamennyi felhasználója számára

Tisztelt EURES-portál felhasználó!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy nem sikerült elindítanunk az EURES-portál új verzióját, az EURES 2.0-át. Az utóbbi napokban keményen dolgoztunk, és megtettünk mindent az EURES 2.0 megvalósításáért. Ennek ellenére, a folyamatban lévő technikai problémák miatt az új EURES-portál megnyitását tovább kellett halasztani..

Mi következik most?

Mától kezdve a régi EURES-portál az összes funkciójával együtt újból elérhető lesz. Minden információt visszahelyeztünk az eredeti portálra, beleértve az összes önéletrajzot és felhasználói adatot. Mostantól ugyanúgy be tud lépni a “My EURES” fiókjába, mint korábban. Amennyiben a „My EURES” fiókjában bármilyen információt módosítani szeretne, vagy hozzá kíván adni, úgy ezt is megteheti.

Kérdései vannak?

Amennyiben további kérdései merülnének fel, kérjük, hogy az EURES-portál „Kapcsolat” oldalán megadott elérhetőségeken keresztül vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal/kapcsolattartási központtal.

Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségért elnézését kérjük. Jelenlég még nem tudtuk azonosítani az alapproblémákat. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy sürgős megoldást találjunk. Azonban, nem szeretnénk elkapkodni az új verzió elindítását, és ezért, sajnos, nem tudunk pontos új indítási dátumot megadni. Tájékoztatni fogjuk Önöket az EURES-portál új verziójával kapcsolatos fejleményekről.

Ismételten legmélyebb sajnálatunkat kifejezve,

Az EURES-portál csapata

A különbség látszik az EURES és a magyarorszag.hu üzemeltetési filozófiája között, ugye?

Share