Monostory.hu

Bűz, trollkodás, balfaszság

Bejegyezve: | 2019. 08. 12. | Comments Off on Bűz, trollkodás, balfaszság

Napok óta lázban tartja az országot – legalábbis Budapestet, de a média révén már mindenkihez eljutott a hír -, hogy a fővárosban büdös van. Az Országos Meteorológiai Szolgálat térképet rajzolt, az internetes portálok oknyomoznak, a sajtómunkások verdesik a földhöz a feneküket, hogy végre, lehet írni valamiről. Hiszen uborkaszezon van.

A dolognak különös pikantériát ad, hogy bele lehetett keverni Felcsút nevét is, ahogy szinte minden hírforrás meg is tette, mégpedig lakóhelyem, Óbarok is kereszttűzbe került. Amerre követem a linkeket, mindenhol valami Csongrádi Eszter neve kerül elő, aki végigtrollkodta az egész magyarországi médiát az Óbarok kertivasút-hálózat és a hozzá kapcsolódó Felcsút Natura 2020 projekt maszlagjával.

Óbarokon és környékén nincs kertivasút. Két évvel ezelőtt megszületett egy blog, amit valami Egres Béla indított, és amin egyetlen bejegyzés van, néhány anyázó kommenttel. A magát Csongrádi Eszternek nevező most rárepült erre a bejegyzésre, és mestertrollként etetett meg mindenkit jobb- és baloldalon (a szélsőket is beleértve) egyaránt. Remek érzékkel belekeverte a nem létező Felcsút Natura 2020 projektet is (ha rákeresel, csak a bűzzel kapcsolatos híreket találsz, a hölgyet is megemlítve), garantálva, hogy a magyar sajtó 100%-a bebizonyítsa, hogy hírét sem hallotta a forrásellenőrzésnek.

A népek pedig osztják a Facebookon, mintha muszáj lenne… Még azok is, akik itt élnek a környéken, és tudják – mert érzik, hogy nem érzik-, hogy nincs büdös.

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin