Monostory.hu

Hol ne vásárolj kandallót…

Bejegyezve: | 2009. 07. 23. | Comments Off on Hol ne vásárolj kandallót…

Építkezem. Az épülő ház fűtéséről is gondoskodni kell valahogy. Nézegettük a különböző megoldásokat, volt ami nem tetszett, volt ami tetszett, volt ami még jobban. Végül az ár/érték arányt figyelembe véve a vízteres kandallónál maradtunk.

Választásunk az Edilkamin Idro 70 típusra esett, vízoldali teljesítménye elegendő a padlófűtés melegvíz igényéhez.

Most már “csak” meg kell találni a megfelelő forgalmazót. A netfüggő persze, hogy először az interneten néz körül. A bőséges találatlistából keressük hát ki a legolcsóbbat. Aha, meg is van!

Megrendelő form kitölt, send. A megjegyzés rovatban egy kérdés: lehet e a helyszíni átvételkor kártyával fizetni? Visszaigazolás perceken belül megérkezik, válasz a kérdésre sehol, automata, hát persze. Másnap értesítés a megrendelés státuszváltozásáról:

Megrendelés státusza: Visszaigazolva

Kérdésemre választ most sem kapok. Telefon a megadott kapcsolattartónak, édes-buta hölgy veszi fel a kagylót. “Tessék mondani, fizethetek önöknél kártyával?” “Sajnos nincs rá lehetőség.” “És tessék mondani, hánytól hányig mehetek a kandallóbetétért?” “Ja, nekünk olyanunk nincs – most fogjuk megrendelni Olaszországból, de ott is nyári leállás van, nem tudom, mikor jöhet érte.”

Egy nap haladékot adtam, hogy előkerítsék – akár a föld alól is.
Milyen jó, hogy nem előre – átutalással fizettem a kóklernak.

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin