Monostory.hu

Képszerkesztés online

Bejegyezve: | 2009. 01. 08. | Comments Off on Képszerkesztés online

Egy korábbi posztban bemutatott online képszerkesztő nagy sikert aratott, így közzéteszek egy másik ingyenes, böngészőben használható segédeszközt.A Flickrbe is beépülő, és a MySpace, Picasa, Facebook, Webs, Webshots, Photobucket webes alkalmazásokkal is együttműködő Picnik regisztráció nélkül is használható. Persze, saját számítógépünk háttértérjáról is tölthetünk fel szerkesztendő képet.

Kezdők, és elszántak számára kézenfekvő az Auto fix funkció használata, amellyel a Picnik megpróbálja belőni a fénykép megfelelő fényerejét és kontrasztját.

A képet magunk is szerkeszthetjük: elforgathatjuk, kivághatjuk (crop), átméretezhetjük, finomhangolhatjuk fényerejét, kontrasztját. Állíthatjuk az egyes színek telítettségét, megtaláljuk a körvonalak élesítésére szolgáló sharpen hatást, és eltüntethetjük a vörös szemeket is.

Ennyit a felhasználói felületről. Flickrről megnyitva a beépülőt, meg voltam vele elégedve, azonban számítógépről képet feltöltve az alkalmazás lefagyott, mint a Window$. Ezzel szemben a Facebookhoz vígan csatlakozott, felismerte a különböző galériákat, betöltötte a kívánt képet, és elvégezte a kívánt műveletet. Sőt, a szerkesztett kép saját gépre mentése is sikerült – gond nélkül.

Egy próbát megért

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin