Monostory.hu

A vasúti szektor találkozója Budapesten

Bejegyezve: | 2010. 02. 02. | Comments Off on A vasúti szektor találkozója Budapesten

Az Egyesült Királyságban működő Railway Industry Association (RIA) és a UK Trade & Investment – ez utóbbi a brit kormány háttérintézménye – a vasúti szektort érintő kereskedelmi missziót tervez Budapesten.


A rendezvényt március 8. és 12. között tartják meg, a budapesti Brit Nagykövetség támogatásával. A találkozó nemcsak a szigetországbeli cégek számára jelent lehetőséget a bemutatkozásra, technológiájuk bemutatására, hanem a magyar vasúti szektor résztvevői számára is alkalmat nyújt a legjobb gyakorlat és tapasztalatok megismerésére.

A magyar vasúti szektor résztvevői közül bizonyosan ott lesz a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. és a Budapesti Közlekedési Zrt. A háromnapos program részeként a résztvevők megismerhetik többek között egymás stratégiáját, szabályozásait, toborzási modelljeit. A konzultációk során lehetőség nyílik eszmecserére a vállalati szervezeti felépítésekről, az elővárosi közlekedés szervezéséről, a PPP projektekről, illetve a vasúti járművek lízingjéről.

A második konzultációs körben a technikai részletek kerülnek előtérbe: tervezés és építés, felsővezetéki rendszerek, metrók és villamosok, járműkarbantartás, hozzáférhetőség, anyagok és technológia.

A fent felsorolt témakörök nagyjából tükrözik a két ország vasúti ipara közötti átfedéseket, de az előzetes programtervtől eltérően más, érdeklődésre számot tartó kérdések is előtérbe kerülhetnek.

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin