Monostory.hu

Goodbye Gwyneth

Bejegyezve: | 2008. 04. 19. | Comments Off on Goodbye Gwyneth

Április 18-án reggel, 77 éves korában meghalt Gwyneth Dunwoody, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja, a Közlekedési Bizottság elnöke. George Muir, az Association of Train Operating Companies (ATOC) vezérigazgatója írta közleményében:

“Gwyneth több évtizeden keresztül volt a vasút szenvedélyes támogatója; mindig kifejtette véleményét munkánkról és terveinkről… Hiányozni fog energiája, lelkesedése, és jó humora. A vasút egy jó barátját veszítette el.”

Gwyneth Dunwoody tartotta a vitaindító előadást márciusban, a Rail Safety and Standards Board (RSSB) által szervezett, vasúti biztonsági fórumon, amelyről lapunk is beszámolt. A tudósító is csak megerősíteni tudja Muir szavait: a konferencia alatt közvetlen, jó humorú asszonyként ismertette meg magát. A vasút és a vasutasok elkötelezettje volt, hiánya sokáig fog fájni ismerősei és a brit közlekedésben dolgozók számára.

Gwyneth Dunwoody

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin