Monostory.hu

Új megrendelés a Bombardiernek

Bejegyezve: | 2007. 04. 13. | Comments Off on Új megrendelés a Bombardiernek

A Deutsche Bahn 53 darab új, emeletes személykocsit rendelt meg a Bombardiertől. A német vasúttársaság a Drezda környéki elővárosi vasutakon kívánja forgalomba állítani az új járműveket.

A DB mintegy 72 millió Euro értékű megrendelése a 2003-ban megkötött keretszerződés szerinti opció lehívása, amely eredetileg 298, és opcióként további 300 emeletes személykocsiról szólt.

A megrendelés sajátos sikertörténet folytatásának is felfogható; csak Németországban több mint 1400 Bombardier gyártmányú emeletes személykocsi fut naponta. Ezek a kocsik egyre növekvő népszerűségnek örvendenek az utasok körében Luxemburg, Dánia és Izrael vasútvonalain is.

Az emeletes kocsik legújabb generációja különösen sikeres Németországban, ahol az InnoTrans 2006 kiállításon a Bombardier Transportation járművei megbízhatóságukért és kiemelkedő minőségükért elnyerték a Deutsche Bahn különdíját.

A megrendelt alacsony padlós kivitelű 13 vezérlőkocsi, és 40 betétkocsi a Bombardier görlitzi gyárában, Németországban készül, a forgóvázak gyártására is a Bombardier németországi, siegeni gyárában kerül sor.

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin