Monostory.hu

Emeletes kocsik Lengyelországnak

Bejegyezve: | 2007. 07. 24. | Comments Off on Emeletes kocsik Lengyelországnak

A Bombardier Transportation (BT) Lengyelország Mazovia régiójába, a Koleje Mazowieckie (a helyi közlekedési vállalat) számára 37 új generációs, emeletes vasúti személykocsit szállíthat. A járműveket a régió elővárosi közlekedésében tervezik üzembe állítani. A szerződés értéke mintegy 55 millió euró.

A megrendelt járművek vételárát a Mazovia régió és az Európai Beruházási Bank állja; a kocsik szállítása a tervek szerint 2008-ban történik. Valamennyi kocsi alacsony padlós, klímával, valamint elektronikus utastájékoztató rendszerrel felszerelt, és széles feljáró ajtóval rendelkezik.

Stéphane Rambaud-Measson, a Bombardier Transportation Mainline & Metros üzletágának elnöke kifejtette, hogy a BT elkötelezettje a lengyel piacnak és örömet szerez számukra, hogy legjobb termékeikkel jelen lehetnek az országban. Véleménye szerint tágas, nagy kapacitású emeletes járműveiknek nagy jövője lehet Lengyelországban, és bízik benne, hogy a lengyel utasokra is ugyanolyan pozitív benyomást tesz, mint amilyet más európai ország utasaira.

Az utóbbi 13 év alatt a BT nagyjából 2000 emeletes kocsit helyezett forgalomba különböző országokban; csak Németországban 1600 ilyen jármű fut. A tavalyi berlini InnoTrans kiállításon a BT különdíjat nyert emeletes kocsijainak kiemelkedő minőségéért és megbízhatóságáért.

A Bombardier Transportation Lengyelországban négy gyáregységgel rendelkezik, amelyekben összesen több mint 1300 dolgozót foglalkoztat. Wroclawi telephelyükön acél kocsiszekrényeket, forgóvázakat, és vasúti árművek elektromos szerelvényeit készítik, Varsóban és Katowicében vasúti biztosítóberendezések tervezése és gyártása folyik, a lodzi műhelyben elektromos felszerelések javítását végzik.

Share

Megjegyzések

Megjegyzések letiltva.

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Keresés

Admin